Høyax Titanium Eco - 200 liter

Fastpris på installasjon av Høiax varmtvannsbereder på 200 liter.

12.990,- (ferdig montert)

Kampanjepris på bytte av bereder
Høiax varmtvannsbereder 200 liter
Fastpris på bytte av din gamle varmtvannsbereder

Kampanje 12.990,- (ferdig montert)

Ordinær pris: 15.000,-

Bytte av varmtvannsbereder 200 liter (Høyax Titanium Eco 200)
Tilbudet inkluderer:

Hva er ikke inkludert?

NB: Forutsettning for tilbudet er at det er en fungerende stoppekran i bygget som kan benyttes for å slå av vannet når berederen skal skiftes ut.

Annet: Ved montering av varmtvannsbereder i rom uten sluk er det krav til vannsikring/vannstopper.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille ny bereder? Benytt kontaktskjema eller ring oss på: 46 33 00 20. Vi er klare for å hjelpe deg på kort varsel.

Høyax Titanium Eco - 200 liter

Kapasitet: Passer for 2-3 personer. Titanium Eco serien er oppgradert for på tilfredsstille Eco-design direktivet. Dette innebærer forbedret skumisolasjon og innføring av utvendig stillbar termostat med Eco posisjon på enkelte modeller.

Når er det på tide å få skiftet ut varmtvannsberederen?

Hvert år blir mange boligeiere utsatt for vannskader som skyldes lekkasjer fra gamle varmtvannsberedere. Den vanligste årsaken er rust. Se etter fabrikkskiltet med serienummeret til berederen (ofte under frontdekselet) er berederen din eldre enn 2008 burde utskifting vurderes. Levetiden på en bereder er gjerne 15-20 år, men anbefalt brukstid er 15 år. Så er din bereder produsert før 2008 er anbefalt brukstid over, da kan det være lurt å tenke på å få skiftet ut den gamle varmtvannsberederen.

Bestill bytte av bereder til kampanjepris.

Høyax Titanium Eco - 200 liter - Kampanje 12.990,- (ferdig montert)

Hvor gjelder kampanjetilbudet?

For å kunne bistå våre kunder med nye beredere på best mulig måte og på kort varsel er vårt nedslagsfelt begrenset til Oslo, Asker og Bærum. Foreløpig tilbyr vi dessverre ikke utskifting av varmtvannsberedere utenfor disse nedslagsfeltene.