OSO varmtvannsbereder

OSO varmtvannsberedere er kjent for å levere pålitelig og effektiv varmtvannsproduksjon til hjem over hele verden. Enten det er til dusjing, oppvask eller vasking av klær, er et pålitelig varmtvannssystem avgjørende for komforten i hjemmet ditt. I denne omfattende guiden vil vi utforske alt du trenger å vite om OSO varmtvannsberedere, inkludert deres fordeler, installasjon, funksjoner, vedlikehold og energieffektiv bruk.

Hva er en OSO varmtvannsbereder?

En varmtvannsbereder er en enhet som oppvarmer og lagrer vann for bruk i husholdningen. OSO varmtvannsberedere skiller seg ut som et pålitelig merke som tilbyr et bredt utvalg av modeller for ulike behov. Enten du trenger en liten bereder for en leilighet eller en større bereder for en større husholdning, har OSO det du trenger. Deres varmtvannsberedere er kjent for kvalitet, pålitelighet og energieffektivitet.

Installasjon av OSO varmtvannsbereder

Før du installerer en OSO varmtvannsbereder, er det viktig å vurdere riktig plassering og dimensjoner for enheten. Sørg for at du har tilstrekkelig plass og at installasjonen er i samsvar med gjeldende sikkerhetsforskrifter. Det er også viktig å koble til riktig vann- og strømforsyning. Ved riktig installasjon vil du kunne nyte godt av en pålitelig og effektiv varmtvannsforsyning.

OSO varmtvannsberederes funksjoner og fordele

OSO varmtvannsberedere er utstyrt med avanserte funksjoner som bidrar til økt energieffektivitet og komfort. Noen av disse funksjonene inkluderer temperaturkontroll, energisparende moduser og tilkoblingsmuligheter for solenergi. Disse funksjonene gjør det mulig å tilpasse varmtvannssystemet etter dine preferanser og samtidig spare energi og redusere kostnader.

Vedlikehold og feilsøking av OSO varmtvannsbereder

For å opprettholde optimal ytelse er det viktig å regelmessig vedlikeholde din OSO varmtvannsbereder. Dette inkluderer rengjøring av berederen og inspeksjon av varmelegemer og andre komponenter. Hvis du opplever problemer som tap av varmtvann eller lekkasjer, er det viktig å kunne utføre noen enkle feilsøkingstrinn. Dette kan inkludere å sjekke termostaten, kontrollere strømtilførselen og sikre at det ikke er noen blokkeringer i vannforsyningen. Ved behov kan du også kontakte en autorisert tekniker for ytterligere hjelp og vedlikeholdstjenester.

Tips for energieffektiv bruk av OSO varmtvannsbereder

For å maksimere energieffektiviteten til din OSO varmtvannsbereder, er det noen nyttige tips du kan følge. Start med å justere temperaturen til et optimalt nivå som dekker dine behov, men unngå unødvendig høy temperatur. Du kan også dra nytte av energisparende moduser som begrenser varmtvannsproduksjonen i perioder med lav etterspørsel. Videre kan du vurdere å installere solfangere eller andre fornybare energikilder for å redusere avhengigheten av strømnettet.

OSO varmtvannsberedere er en pålitelig og effektiv løsning for å sikre en pålitelig varmtvannsforsyning til ditt hjem. Med deres avanserte funksjoner, energieffektivitet og pålitelige ytelse er OSO et merke som har bevist seg over tid. Ved å følge riktig installasjon, regelmessig vedlikehold og energieffektive praksiser, kan du nyte godt av en pålitelig og kostnadseffektiv varmtvannsbereder i mange år fremover.

Vi monterer og skifter ut de aller fleste beredere for våre kunder i Oslo, Asker og Bærum. Vi førerer benkberedere på 80, 100 og 120 liter, standard beredere på 200, 250 og 300 liter og ekspress beredere på 120, 150, 200 og 300 liter. Alle beredere monteres til fast avtalt pris. Kontakt oss for tilbud på utskifting av din bereder.

Priser på ferdigmonterte varmtvannsberedere

Prisen inkluderer innkjøp av bereder, deler og arbeid. Retur av din gamle bereder er også inkludert.

Standard beredere (200, 250 & 300 liter)

Bytte varmtvannsbereder 200 liter

SAGA OSO S - 200 liter

12.990,- (ferdig montert)
200 liters varmtvannsbereder til fastpris.

Bytte varmtvannsbereder 250 liter

SAGA OSO S - 250 liter

14.990,- (ferdig montert)
250 liters varmtvannsbereder til fastpris.

Bytte varmtvannsbereder 300 liter

SAGA OSO S - 300 liter

15.990,- (ferdig montert)
300 liters varmtvannsbereder til fastpris.

Benkberedere (80, 100 & 120 liter)

Benkbereder 80 liter

OSO Flexi - F 80 liter

14.990,- (ferdig montert)
80 liters benkbereder til fastpris.

Benkbereder 100 liter

OSO Flexi - F 100 liter

14.990,- (ferdig montert)
100 liters benkbereder til fastpris.

Benkbereder 120 liter

OSO Flexi - F 120 liter

14.990,- (ferdig montert)
120 liters benkbereder til fastpris.

Ekspress Benkbereder 120 liter

OSO Xpress - FX 120 liter

16.990,- (ferdig montert)
120 liters ekspressbereder til fastpris.

Ekspress bereder (150, 200 & 300 liter)

150 liter ekspress varmtvannsbereder

SAGA SX - 150 liter

17.990,- (ferdig montert)
150 liters ekspress varmtvannsbereder til fastpris.

200 liter ekspress varmtvannsbereder

SAGA SX - 200 liter

17.990,- (ferdig montert)
200 liters ekspress varmtvannsbereder til fastpris.

300 liter ekspress varmtvannsbereder

SAGA SX - 300 liter

20.990,- (ferdig montert)
200 liters ekspress varmtvannsbereder til fastpris.

Verdt å vite om varmtvannsberedere

Enova: Du får inntil 5.000 kroner i støtte når du skaffer deg en smart varmtvannsbereder. Enova reduserer støtten til smart varmtvannsbereder fra 1. oktober. Støttesatsen endres fra 5.000 kroner til 4.000 kroner. For å få dagens støttesats må du registrere din sak i søknadsportalen dagen før støttesats reduseres. 

Forventet levetid: En bereder bør optimalt sett byttes allerede etter 15 år for å unngå lekkasjefare. Vanligvis sier man at varmtvannsberedere i rustfritt stål har en levetid på omtrent 15-20 år, men ofte gjør ikke nordmenn noe med det, lar berederen stå i 30 år og plutselig har skaden skjedd. Er berederen din eldre enn 2003/2008?

Reduser strømforbruket: Ved å bytte ut en gammel bereder med en ny, kan du redusere varmetapet med så mye som 50 prosent. En femtedel av strømforbruket i en bolig er knyttet til oppvarming av vann, og ved å skifte ut en gammel bereder kan du spare mye. Er berederen din fra før 2008 burde du vurdere å skifte den ut.

Hvorfor velge oss?

Best på pris og service

Markedets beste fastpriser.

Gode refferanser

Meget gode tilbakemeldinger.

Dyktige rørleggere

Rørleggere med stolthet for faget.

Alltid til avtalt tid og pris

Vi møter alltid opp til avtalt tid.